Szűrés

A(z) Galaxy S9 kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországra érkezik a Samsung Galaxy S9 és S9+

2018. március 12. -

1200 milliárd fényképet készítünk évente. Ebből csak az Instagramra, az egyik legnépszerűbb fotómegosztó közösségi oldalra naponta 95 millió képet töltünk fel. A fotóink túlnyomó része - 85 százaléka – már mobiltelefonnal készül. Ahhoz, hogy a felhasználók kiváló minőségű képekkel mondják el személyes történeteiket, a legkorszerűbb technológiákra épülő okostelefon-kamerára van szükségük. A Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek tervezésekor ezt is figyelembe vették; a csúcskategóriás készülék előnyeit mostantól a magyar felhasználók is élvezhetik.

Tovább

Kijelzővédő a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez

2018. február 26. -

Az InvisibleShield bejelentette a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez. Az újonnan kifejlesztett, szabadalmazott ütésálló rétegével a Glass Curve Elite az InvisibleShield valaha gyártott legerősebb ívelt kijelzővédője, amely minden ívre ütés- és karcolásvédelmet nyújt.

Tovább

Samsung Galaxy S9 és S9+: A mai, modern kommunikációra tervezve

2018. február 26. -

A Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékei új szintre emelik az eddig ismert kommunikációs eszközöket. Az újragondolt kamerával rendelkező Samsung Galaxy S9 és S9+ telefonokkal a felhasználók innovatív módon oszthatnak meg tartalmakat képek, hangulatjelek és videók segítségével. A telefon duál kamerája, amellyel akár szuperlassított videók is készíthetők, valamint a személyre szabott AR (Augmented Reality, Kiterjesztett Valóság) hangulatjelek gondoskodnak arról, hogy minden pillanatot a maga tökéletességében ragadjunk meg.

Tovább